Kukas täällä häärää

Sulle Designin parissa hääräilee Sari, Kaarinalaistunut Turkulainen.

Kaikenlainen näpertäminen on ollut aina lähellä sydäntäni, rakastan värejä niin koruissa, tekstiileissä kuin sisustuksessa. Koruilu ja neulomukset, ovat minun tapani rentoutua.

Rakas muistikuva lapsuudesta on, kun askartelin barbeille kalusteita maitopurkeista ja päällystin ne kankailla. Tein piirakoita ja maitopurkkeja ym. taikataikinasta ja maalasin niitä vesiväreillä.

Yläasteen jälkeen tieni vei Käsi- ja taideteolliseen, josta valmistuin Tekstiili Artesaaniksi. Tämän jälkeen lähdin opiskelemaan maalausalaa ja valmistuin Rakennusmaalariksi. Korkeanpaikan kammo ”pakotti” minut maantasalle töihin. Jatkoin opiskeluja töiden ohella ja valmistuin Ammattimaalariksi.

Muutama vuosi vierähti, kiiinnostukseni sisustusalaan kasvoi ja jatkoin opiskeluja töiden ohella ja suoritin Sisustusalan ammattitutkinnon. Sulle Design sai alkunsa toukokuussa 2012, tällöin nimi oli Sisustus Sulle. Pääpaino oli alkuvuosina maalaus- ja tapetointitöissä, väri- ja materiaalisuunnittelussa.

Koruilu sai alkunsa n. 2014, kun aloin tekemään ensin koruja itselleni, sitten ystäville ja tuttaville, laajentuen kaikkien saataville.

2015 vaihdoin alaa ja lähdin kohti aivan uutta, Sulle Design siinä rinnalla. Ja näin se on edelleen, hyvässä suhteessa keskenään. Tykkään kehittää osaamistani ja haastaa itseäni ja lähdin opiskelemaan 2020 syksyllä Liiketoiminnan ammattitutkintoa töiden ohella.

2023 olikin tapahtumarikas vuosi. Maaliskuussa vaihdoin nimen Sulle Designiksi, sain Liiketoiminnan ammattitutkinnon opinnot valmiiksi ja loppu kesästä – syksyn kynnyksellä muutettiin toisen koruiluun hurahteen kanssa yhteisiin tiloihin. Korupajamme Anunan kanssa, työtilalla ja pienellä myymälällä sijaitsee Kaarinassa, Koristontie 1.

Asioilla kun on tapana lähteä lapasesta, niin on käynyt myös koruiluissa, maalaus- ja tapetointitöitä unohtamatta.