Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu huolella Sulle Design tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilausta. Tekemällä tilauksen, hyväksyt Sulle Design tilaus- ja toimitusehdot.

Sulle Design toimittaa koru- ja käsityö tuotteitaan Suomeen. Sulle Design kuuluu ALV rekisteriin.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT KORUILU JA NEULOMUKSET

Sulle Designilla ei ole verkkokauppaa, joten tuotteet tilataan yksityisviestillä (Facebook, Instagram) ja sähköpostilla. Jos mahdollista, liitä kuva viestiin.

Valmiit koru- ja käsityötuotteet postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa, kun maksu näkyy maksettuna (lukuunottamatta tilaustuotteita, joissa erillinen sovittu toimitusaika). Tilaustyöt toimitetaan ennalta sovittuna ajankohtana, huomioiden mahdolliset kuivumis ja muut valmistumisajat.

Huomoithan, että tuotteiden värisävyt saattavat vaihdella eri laitteiden näyttöasetuksissa sekä eri tarvike erissä.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT SISUSTUS

Sulle Design remontti- ja sisustus kohteet sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä tapauskohtaisesti sopimuksin. Molemmille osapuolille Sulle Design ja asiakas tulee omat kappaleet sopimuksista.

POSTITUS

Postituskulut on alkaen 5,90 € (35 kg / koko max. 11x32x42 cm asti), joka lisätään tilaukseen. Tuotteet toimitetaan lähimpään postipaikkaan. Alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Jos tuote vaurioituu tai häviää kuljetuksen aikana, ota ensisijaisesti yhteys kuljetusliikkeeseen (Posti). Sulle Design ei vastaa kuljetusliikkeen aiheuttamista vahingoista. Sulle Design ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

NOUTO

Tuotteet voi noutaa Korupajalta torstaisin klo 12-18 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Korupaja sijaitsee Koristontie 1, Kaarinassa.

Sulle Design pidättää oikeuden muuttaa toimistusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

PALAUTUSEHDOT

PALAUTUSEHDOT KORUILU- JA KÄSITYÖTUOTTEET

Kaikilla valmiilla Sulle Design koru- ja käsityötuotteilla on kuluttujasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (lukuunottamatta tilaustöitä).

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä aina ennen palautusta sähköpostilla sari@sulle-design.com.

Tuotteen on oltava ehjä, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Jos toimituksessa on virhe tai tuote on viallinen, ota viipymättä yhteyttä sähköpostilla.

Sulle Design ei lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä, tästä aiheutuvat kulut jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.

Sovithan palautuksesta aina ennakkoon ottamalla yhteyttä sähköpostitse sari@sulle-design.com, ennen palautuksen tekemistä.