Materiaali-info

Korujen puuosat ovat ovat käsinmaalattuja, korut suunnitellaan ja valmistetaan Kaarinassa. Korunosat tilataan kotimaisilta toimijoilta.

PUU- JA AKRYYLIOSAT

Muotoonleikkaukseen ei ole omia koneita, vaan käytämme muotoonleikkauksessa luotettavaa kotimaista toimijaa.

Koivuvaneri täyttää EN-71-3 sertifikaatin vaatimukset leluille ja ohutviiluvanerilla on PEFC- ja FSC-puun alkuperä sertifikaatit.

Tammivaneri on kotimaista ja tuotannossa käytetään ainoastaan kotimaista raaka-ainetta. Puun alkuperälle ja toimitusketjulle on myönnetty PEFC-sertifikaatti.

Akryylien valmistusmaa vaihtelee USA / Belgia / Kiina ja voi vaihdella eri tilaus erien välillä. Osa akryyleistä on valmistettu 100% kierrätetystä akryylistä.

KOUKUT, KLIPISIT, RENKAAT & TAPIT

Teräksiset korvakorukoukut, -tapit, -renkaat ja -klipsit ovat kirurginterästä rst 304 tai 316. Muut käytetyt teräksiset korunosat, kuten välirenkaat, kapussipohjat ja korupiikit ovat kirurginterästä.

Kullan sävyiset korvakorukoukut ja tapit ovat kirurginterästä rst 304 tai 316, jonka pinta on kullattu 18K tai 24K. Koska kultaukset ovat pinnoitettuja, ajan saatossa pinnoitus saattaa alkaa kulumaan pois. Kultauksen ja muun pinnoitteetn kulumiseen vaikuttaa kosmetiikka mm. hiki, kosteus ja hankaus.

Muut kullansävyiset osat ovat nikkelitömiä, lyijyttömiä ja kadmium vapaata korumetallia.

Korvakorukoukkuja ja -tappeja on saatavana muovisena ja koukut saatavana myös hopeisena.

MUUT KORUNOSAT

Kuten metalliset riipukset, kullan sävyiset välirenkaat ja korupiikit ovat nikkelitömiä, lyijyttömiä ja kadmium vapaata korumetallia.

KETJUT

Kaulakoruissa käytetyt ketjut ovat kirurginterästä, pois lukien värilliset ketjut jotka ovat pinnotettuja/maalattuja. Kaikki koruketjut ovat nikkelittömiä, lyijyttömiä ja kadmiumvapaita.

MAALIT

Korujen maalauksissa käytetään vesiohenteisia, myrkyttömiä ja hajuttomia maaleja.